Onze diensten

Uw garantie voor een zorgeloze transactie

(Ver)koop en verhuur

Te koop Leuven Opbrengsteigendom

Voor een volledige toelichting over onze troeven staan wij u graag te woord in een persoonlijk gesprek.

De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging. Met een toenemende interesse en een tegelijk almaar complex wordende regelgeving, is een hoge affiniteit en gespecialiseerde kennis met de sector vereist. Wat is de waarde van het vastgoed in uw buurt? Wanneer brengt u het best uw woning op de markt? Met welke juridische aspecten dient u rekening te houden? Welke officiële documenten dient u aan te vragen voor een vlotte verkoop van uw woning? Het verkopen van uw eigendom kan een avontuur zijn, maar laat het geen nachtmerrie worden!

Samenwerken met IMMO BUNKENS, is kiezen voor:

 • Een samenwerking in volle vertrouwen, met de gewenste discretie en in alle eerlijkheid
 • Een vlotte verkoop zonder kopzorgen, binnen een familiale sfeer
 • Een volledig verkoopdossier voor de eigenaars en kopers:  opmeting van uw woning, aanvraag bodemattest, hypothecaire staat, identificatielijst onroerende goederen, plannen- en vergunningenregister, RUP, APA, BPA, kadastrale legger, kadastraal plan, aanslagbiljet onroerende voorheffing. Maar ook de aanvraag van gegevens omtrent erfdienstbaarheden, voorkooprecht, bodemkaartgebruik, intercommunales, … behoren tot het basispakket van documenten & gegevens die we aanvragen bij de bevoegde instanties.
 • Een correcte juridische en commerciële aanpak
 • Een volledige verzekering (beroepsaansprakelijkheid, overlijden, …)
 • Een oprechte samenwerking met meerdere onafhankelijke en erkende vastgoedmakelaars
 • GRATIS huur van ons verhuisbusje voor al onze klanten
 • Een ereloon dat aangepast wordt aan uw verkoopprijs
 • Een snelle verkoop = een lager ereloon
 • 24/7 bereikbaar en alle diensten zijn inbegrepen
 • Uw eerste garantie: niet tevreden = dan stopt uw verbintenis!
 • Uw tweede garantie: geen verkoop = geen kosten!

Vastgoed is een belegging en zekerheid voor uw toekomst. Bij een belegging verwacht u een rendement. Dat kan enkel als uw pand optimaal verhuurd is. IMMO BUNKENS kan u daarmee helpen! Wij zoeken voor u naar een solvabele en betrouwbare huurder en verlossen u van de ingewikkelde huurwetgeving, de administratieve rompslomp, de plaatsbeschrijving(en), het regelen van de waarborg en de vele verplaatsingen. Omdat de verhuur van uw pand, tijdens de looptijd van het contract, soms een tijdrovende bezigheid kan worden, biedt IMMO BUNKENS u ook de mogelijkheid een opdracht tot rentmeesterschap te geven. In een notendop toegelicht, regelen wij het ganse beheer van uw vastgoed(patrimonium) zodat u zorgeloos kan genieten van uw rendement!

Onze diensten zijn all-in! Wij gaan verder daar waar anderen stoppen.  Voor een volledige toelichting over onze troeven staan wij u graag te woord in een persoonlijk gesprek.

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!  
0497/84.65.77

Schatting en advies

Te koop Leuven opbrengsteigendom

Wenst u ook een schatting van uw eigendom? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!

Er gaat geen week voorbij of de media berichten over een daling of stijging van de vastgoedprijzen. Voor een eigenaar wordt het op die manier moeilijk om de prijs van zijn/ haar woning correct in te schatten. Nochtans is de juiste vraagprijs vooropstellen een essentieel onderdeel bij de verkoop van uw woning. Een correcte waardebepaling kan u hiermee helpen. Concreet houdt dit in dat IMMO BUNKENS u adviseert door middel van een opmeting en een schatting op basis van de vloerplaatprijs in combinatie met een marktanalyse van verkochte en te koop staande panden. Bovendien  analyseren wij de staat, de ligging, de oriëntatie en eventuele kostenelementen die de prijs zullen beïnvloeden.

Naargelang het type vastgoed informeren wij u onmiddellijk over de verkoop- of verhuurwaarde of delen wij u deze mee na enkele dagen.

Onze schattingen zijn steeds GRATIS indien deze beknopt en mondeling worden toegelicht.Voor een schriftelijke schatting vragen wij een vergoeding van 240 euro inclusief BTW.

Wenst u ook een schatting van uw eigendom? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!


0497/84.65.77

Rentmeesterschap

Te koop Leuven bouwgrond Spaanse Kroon

In onderling overleg worden enkele of alle taken van u overgenomen zodat u zorgeloos kan genieten van uw investering.

Indien u zelf 1 of meerdere panden verhuurt maar opkijkt tegen de vele telefoons en de hele rompslomp in het verhaal, dan kan IMMO BUNKENS u bijstaan als rentmeester. In onderling overleg worden enkele of alle taken van u overgenomen zodat u zorgeloos kan genieten van uw investering.

Ook wonen in mede-eigendom stelt u als eigenaar voor kleine en grote uitdagingen.
​Op administratief vlak komt er heel wat bij kijken. Maar ook de financiële planning en het technisch beheer verdienen professionele aandacht.

IMMO BUNKENS is een erkend syndicus & rentmeester! Wij beheren uw gebouw als een goede huisvader!

Voor een duurzaam en efficiënt beheer van uw appartementsgebouw & private eigendommen!

Contacteer ons  vrijblijvend voor meer informatie en/ of een offerte!


​0497/84.65.77